Home Teknologia Kuinka pitkä on iPadin odotettu käyttöikä?

Kuinka pitkä on iPadin odotettu käyttöikä?

by Mustafa Jadiel
0 comment

Ottaen huomioon iPadin mojovan hinnan, monet saattavat ihmetellä sen elinikää. Mutta pitäisikö tämän asian olla todella tärkeä, kun ostat iPadin tai minkä tahansa muun tekniikan?

Ensinnäkin, kun ostat iPadin tai minkä tahansa muun elektronisen laitteen, sinun tulee arvioida huolellisesti tuotteen takuuaika ja ehdot. Suurin osa tuotteista on suunniteltu toimimaan täydellä teholla takuuaikana, ja tulokset laskevat vähitellen seuraavan jakson aikana. iPadin mukana tulee 1 vuoden takuu, joka kattaa suuren joukon mahdollisia teknisiä ongelmia. Tämä tarkoittaa, että optimaalinen käyttöaika on 1 vuosi.

Jotkut jälleenmyyjät voivat myös tarjota pidennetyn 1 vuoden takuun. Syynä tähän on se, että iPad ja muut tekniset laitteet toimivat edelleen kunnolla vielä 1-2 vuotta takuuajan umpeutumisen jälkeen.

Yleensä ensimmäiset iPadin tekniset ongelmat ilmaantuvat yli 2 vuoden kuluttua käyttöasteesta riippuen ja keskimäärin se saavuttaa 3 vuoden kuluttua. Useimmiten ilmenevät tekniset ongelmat liittyvät akun kestoon, mikä koskee useimpia kuluttajia.

iPadin akun käyttöikä on aluksi noin 12 tuntia. Kun akkua ladataan jatkuvasti, sen käyttöikä lyhenee vähitellen. Esimerkiksi 1000 latauskerran jälkeen akku säilyttää 80 % kapasiteetistaan (9,6 tuntia).

Tämä perustuu akun lataamiseen “täysin” jokaisen latauksen aikana. Tätä Apple Company edistää.

Mutta sitten taas, mitä tapahtuu, jos akku tyhjenee kokonaan? Applen palveluntarjoajat vaihtavat akun ilmaiseksi, jos se on takuuaikana. Jos takuuaika on umpeutunut, se maksaa tietyn maksun.

Toinen näkökohta, joka sinun on otettava huomioon iPadia ostaessasi, on itse tekniikka. Ennen kuin päätät tehdä ostopäätöksen, sinun tulee arvioida oikein sen tekniikka ja sen todellinen käyttöodote.

Toisin sanoen sinun on arvioitava oikein, kuinka kauan sinun odotetaan käyttävän sitä, ennen kuin tuote ei enää vastaa tarpeitasi ja sinun on ostettava uudempi ja tehokkaampi malli.

Ottaen huomioon, että Apple kehittää jatkuvasti tuotteitaan ja myöhemmin iPadiaan, iPadin teknologinen odotusaika on noin puolitoista vuotta ja enintään 2 vuotta.

Yhteenvetona voisimme siis kattaa tekniset ja toiminnalliset näkökohdat, että iPadin elinajanodote on noin 2 vuotta.

You may also like

© 2024 – alykas neuvo- All Rights Reserved.