Home Uutiset Kuinka saada enemmän irti illasta Kindlen avulla

Kuinka saada enemmän irti illasta Kindlen avulla

by Mustafa Jadiel
0 comment

Tietokoneen käyttö iltaisin ei ole hyvä asia. Yksinkertainen syy tähän on, että se estää meitä kunnolla sammuttamasta ja rentoutumasta, mikä puolestaan ​​voi vaikuttaa negatiivisesti unen laatuun ja siihen, kuinka tuottavia ja energisiä olemme päivän päätteeksi.
Siten kaikki nämä elämäntapavalmentajat kertovat meille samat asiat: irrota, sammuta ja tee jotain rentouttavaa illalla.
On kuitenkin vain yksi ongelma: rakastamme tekniikkaa. Emme käytä tekniikkaamme vain työhön tai siksi, että meidän on pakko, käytämme sitä, koska se on viihdyttävää, opettavaista ja siihen on mahdotonta kyllästyä. Siksi otamme usein puhelimemme esiin heti, kun meillä on ylimääräinen sekunti, katsoaksemme jotain tai selataksemme Instagramia. Sen poistaminen saa illat näyttämään usein tylsiltä…
Vastaus on Kindle
Ratkaisu ei tällöin välttämättä ole tekniikan poistaminen kokonaan, vaan vaihtaminen kokonaan toiseen laitteeseen. Ja sen laitteen pitäisi olla Kindle…
Ensimmäinen Kindlen illallisen käytön etu on e-musteen näyttö. Tämä näyttö varmistaa, että et koe häikäisyä ja että sinun ei tarvitse sopeutua kirkkauteen ja kontrastiin, jonka näyttö itse tuottaa valoa. Kindle-näytöltä lukeminen on yhtä helppoa ja hyvää silmällesi kuin kirjan lukeminen.
Samaan aikaan, Kindle ei tule houkutus toimimaan. Sen avulla voit selata verkkoa, mutta sivun päivittäminen on suhteellisen hidasta ja siihen on vaikea kirjoittaa, joten et aio lukea asioita, joita sinun ei pitäisi olla, tai vastata työsähköposteihin.
Kaiken tämän lisäksi Kindleä ei myöskään yhdistetä työhön. Osa tietokoneen aiheuttamasta stressistä johtuu yksinkertaisesti tietokoneiden ja työskentelyn assosiaatiosta. Sillä välin Kindle tuntuu kirjalta, jolla on paljon rentouttavampia konnotaatioita.
Kaikesta tästä huolimatta sinulla on silti laite, jolla voit selata suosikkiblogejasi, lukea tuhansia kirjoja tai etsiä vastauksia kysymyksiin verkossa.
Lisää vinkkejä matalan teknologian iltaan vempaimien kanssa
Jotta saisit kaiken irti Kindlen illasta, sinun tulee myös etsiä muita tapoja luoda viihtyisä ympäristö. Ensinnäkin, yritä perustaa huoneeseesi “lukunurkkaus”, jossa voit istua mukavasti nojatuolissa tai vastaavassa ja lukea hämärässä. Käytä  pitääksesi asiat paahteisina.
Samalla tavalla voit tarkastella muita rentouttavampia teknologian muotoja. Jotkut pelit on esimerkiksi suunniteltu hiljaisiksi ja terapeuttisiksi, kun taas taulutietokoneen käyttäminen grafiikkatauluna ja digitaalisen taiteen tekeminen iltaisin voi olla myös hauskaa, palkitsevaa eikä liian “tietokoneellista”.
Älä siis kirjoita teknologiaa kokonaan pois, vaan etsi tapa rauhoittaa se ja välttää sen aiheuttama stressin ja väsymyksen kierre.

You may also like

© 2024 – alykas neuvo- All Rights Reserved.