Home Teknologia Ryhdy SEO-kirjoittajaksi neljässä helpossa vaiheessa

Ryhdy SEO-kirjoittajaksi neljässä helpossa vaiheessa

by Mustafa Jadiel
0 comment

Hei sinä! Jos olet hyvä kirjoittamaan ja etsit uutta tapaa ansaita vakavasti, tervetuloa maailmaamme! SEO kirjoittaminen on urapolku, joka on sekä mielenkiintoinen että tuottoisa, mutta aloittaaksesi sinun on varmistettava, että perustasi on vankka. Ja tämä artikkeli voi säästää sekä aikaa että rahaa. Joten käytä muutama minuutti tämän pienen sisällön lukemiseen ja sinusta voi pian tulla ammattimainen sisällöntuottaja!
Ajattele nimeä
Okei, jotta sinut otettaisiin vakavasti, tarvitset verkkosivuston. Tämä tarvitsee nimen ja sinun täytyy ajatella jotain, joka on sekä tarttuva että suoraviivainen. Tämän tulisi olla myös uusi verkkotunnus, jotta asiakkaat voivat löytää sivustosi ilman turhaa vaivaa. Voit käyttää nimeäsi ja lisätä SEO: n loppuun, ja toivottavasti verkkotunnus on saatavilla. Tai ehkä haluat mieluummin tuotenimeä, ole vain varovainen, ettet valitse jotain liian outoa. Joten sinulla on verkkotunnus ja seuraavaksi tarvitset isännöintipalvelun. Suurin osa verkkotunnusten myyjistä on myös palvelinten tarjoajia, ja saman yrityksen käyttäminen helpottaa sivuston saamista liikkeelle.
Sivuston suunnittelu ja sisältö
Pääsemme tähän, asennamme WordPressin palvelimellesi ja yritämme valita teeman, joka näyttää suoralta ja puhtaalta. Myyt täällä kirjoitustaitojasi, et suunnittelutaitojasi. Sisällösi on oltava sekä kiinnostavaa että suoraa, unohda tehdä vaikutuksen potentiaalisiin asiakkaisiisi, vaan käytä kirjoitustaitojasi kertoaksesi heille, että olet se, jota he tarvitsevat. Lisää kirjoitusnäytteitä ja lisää “Tietoja minusta” -sivu, joka inhimillistää ponnistelujasi. Muista liittää mukaan hinnat ja yhteydenottolomake, niin olet valmis.
Tavoittele
Kokeile ja käytä sähköpostimallia, joka on aiemmin osoittautunut toimivaksi SEO-kirjoittajille, räätälöi tämä tarpeidesi mukaan ja yritä olla sekä kohtelias että ammattimainen. Aiherivin pitäisi lukea jotain: Freelance SEO Content Writer – ja tämä antaa heille mahdollisuuden tietää tarkalleen, mistä sähköpostista on kyse. Pidä vartalo kauniina ja suorana ja muista liittää mukaan linkki hienolle verkkosivustollesi. Sinun tulee myös mainita kokemuksesi ja pätevyytesi sekä kertoa heille, että puhut englantia äidinkielenään.
Etsi ja yhdistä
Käytä Googlea löytääksesi asiakkaasi kirjoittamalla hakuun markkinointiyrityksiä, SEO-yrityksiä, sosiaalisen median markkinointiyrityksiä, saat kuvan. Jos tähtäät mustepatruunoiden markkinoihin, räätälöi sähköpostisi kyseiseen väestöryhmään. Niin kauan kuin verkkosivustosi näyttää yritykseltä ja näytteesi ovat kunnossa, työ tulee varmasti tiellesi melko nopeasti.
Muista vain
Ole aina ammattimainen ja kohtele asiakkaitasi tavalla, jolla haluaisit itseäsi kohdeltavan, ja lopulta palkkaat SEO-kirjoittajia auttamaan omaa liiketoimintaasi!

You may also like

© 2024 – alykas neuvo- All Rights Reserved.