Home Uutiset Tiedätkö, minkä tyyppinen tulostin sinun pitäisi hankkia?

Tiedätkö, minkä tyyppinen tulostin sinun pitäisi hankkia?

by Mustafa Jadiel
0 comment

Tulostimista on tullut tärkeä laite nyky-yhteiskunnassamme. Emme tarvitse sitä vain työhön, varsinkin toimistotyöntekijöille, vaan erilaisiin tilanteisiin, kuten ostoslistan tulostamiseen ennen kuin suuntaamme kauppakeskukseen tai syntymäpäiväkortin, joka sisältää omat ainutlaatuiset kuviomme.
Vaikka melkein kaikki käyttävät sitä päivittäin, kaikki eivät ole tietoisia kaikista erityyppisistä markkinoilla olevista tulostimista ja mikä heidän pitäisi valita, onko se kotikäyttöön, töihin tai normaaliin tulostukseen. asiakirjoja tai julisteiden ja valokuvien tulostamiseen. Tässä on kuitenkin joitain tärkeimmistä tulostimista, joita voit nähdä nykyään, ja tehtäviä, joihin ne sopivat.
Mustesuihkutulostimet
Mustesuihkutulostimet toimivat ruiskuttamalla ionisoitua mustetta paperille. Ne pystyvät tuottamaan laatua, joka on melkein tarpeeksi hyvä kilpailemaan lasertulostimien kanssa, ja ne voivat tarjota jopa 300 pisteen resoluution tuumalla. Yksi mustesuihkutulostimien tärkeimmistä eduista on, että ne ovat huomattavasti halvempia kuin lasertulostimet sekä itse laitteen että sen tarvitseman musteen hinnan osalta.
Toinen hieno asia niissä on, että ne ovat usein melko pieniä kooltaan ja voivat toimia kannettavina tulostimina, jolloin voit tulostaa eri paikoissa. Ne ovat kuitenkin paljon hitaampia nopeusvertailuissa. Joten jos haluat odottaa hieman kauemmin, jotta tiedostosi tulostuvat hyvällä laadulla paljon halvemmalla, mustesuihkutulostin on varmasti loistava valinta sinulle.
Lasertulostimet
Lasertulostimet toimivat melko paljon kuten kopiokone, se käyttää lasersädettä kuvan tuottamiseen rummussa. Rumpu rullataan sitten väriaineen läpi, jonka rummun varatut osat sitten poimivat. Väriaine siirretään sitten paperille lämmön ja paineen avulla. Lasertulostimet pystyvät tuottamaan laadukkaampia tulosteita kuin mustesuihkutulostimet.
Ne ovat myös erittäin nopeita, minkä vuoksi niitä voidaan usein nähdä ja käyttää toimistotyöpaikoilla, joissa on tulostettava valtava määrä asiakirjoja erittäin lyhyessä ajassa. Ne ovat kuitenkin yleensä erittäin suuria ja kuluttavat paljon virtaa, mikä voi todella nostaa sähkölaskuasi. Joten valitse ne, jos haluat maksaa hieman enemmän nopeasta ja laadukkaammasta työstä verrattuna mustesuihkutulostimiin.
Valokuvatulostimet
Kuten nimestä voi päätellä, valokuvatulostimet pystyvät tuottamaan yhtä hyviä valokuvia kuin naapuruston valokuvausyritykseltä saadut valokuvat mukavasti omassa kodissasi. Vaikka jotkin muut tulostimet pystyvät tulostamaan myös valokuvia, ne eivät pysty tekemään sitä yhtä hyvin kuin valokuvatulostin, joka on tarkoitettu juuri sitä varten. Useimmat markkinoilla olevista valokuvatulostimista ovat pieniä ja kannettavia, joten voit kuljettaa niitä mukanasi ja tulostaa ne heti milloin ja missä haluat. Joten jos aiot vain tulostaa valokuvia, on paljon parempi päätös ostaa valokuvatulostin kuin sellainen, joka pystyy tekemään kaiken.

You may also like

© 2024 – alykas neuvo- All Rights Reserved.